Vliegveld Rome Ciampino gesloten door brand

Het vliegveld Rome Ciampino is sinds gisterochtend gesloten voor vliegverkeer nadat er brand was uitgebroken in een terminal. Het vliegveld werd geëvacueerd.

ryanair vliegtuig vliegt voor berg langs

Brand ontstond in kelder van vliegveld Ciampino

Volgens de eigenaar van de luchthaven, Aeroporti di Roma, ontstond de brand in de kelder van het vliegveld. Er zijn geen gewonden gevallen bij het evacueren. Enkele vluchten zijn omgeleid naar andere luchthavens. Ook vandaag is de luchthaven Rome Ciampino nog gesloten vanwege de schade. Rome Ciampino is de tweede, kleinere luchthaven van Rome die vooral door budgetmaatschappijen als Ryanair en Wizz Air gebruikt wordt.

Vlucht geannuleerd door brand luchthaven Rome

Is je vlucht geannuleerd vanwege de brand op vliegveld Rome Ciampino? Dan heb je helaas geen recht op een vergoeding. De brand is een buitengewone omstandigheid waar de vliegtuigmaatschappij niet voor verantwoordelijk is. Je hebt als passagier wel recht op een vervangende vlucht of teruggave van de ticketprijs en verzorging tijdens de vertraging.

 

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Flybmi vraagt faillissement aan door komst Brexit
Volgende nieuwsitem
Piloten easyJet dreigen met staking
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding