ATC Marseille annuleert staking en passagiers hebben recht op vergoeding

De luchtverkeersleiding van Marseille heeft de geplande staking voor dit weekend geannuleerd. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben al vluchten geannuleerd. Passagiers die nog steeds de dupe zijn van geannuleerde of lang vertraagde vluchten hebben recht op een vergoeding.

ondergaande zon boven de wolken met vliegtuigvleugel

Zesde weekend staking luchtverkeersleiding geannuleerd

Aankomend weekend zou het zesde weekend op een rij worden dat de luchtverkeersleiding van Marseille ging staken. Vandaag hebben ze deze staking geannuleerd. Toch hebben al veel vliegtuigmaatschappijen hun vluchtschema’s aangepast en vluchten geannuleerd. Passagiers die alsnog met lange vertragingen of annuleringen te maken krijgen vanwege de afgeblazen staking hebben recht op een vergoeding tot €600 per persoon.

Stakingen Franse luchtverkeersleiding berucht

De stakingen van de Franse luchtverkeersleiding komen vaker voor in het voorjaar maar dit jaar breekt records. Voor het departement van Marseille staakt veel dit voorjaar. Franse stakingen hinderen niet alleen bestemmingsverkeer van en naar Frankrijk maar ook overvliegend verkeer.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Luchthaven Bali gesloten door vulkaanas
Volgende nieuwsitem
Ryanair piloten gaan staken in zomervakantie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding