Herfststorm en staking zorgen voor vertragingen en annuleringen

De eerste herfststorm van 2017 raast over Nederland en dat zorgt voor veel vluchtvertragingen en annuleringen. Daarnaast heeft de staking van de Franse luchtverkeersleiding gisteren voor een hoop problemen gezorgd in het Europese vliegverkeer. In de nieuwsvideo van vandaag vertelt Jasmijn je er meer over.

Annuleringen en vertragingen door herfststorm

Er raast een herfststorm over Nederland vandaag en dat resulteert in veel vertragingen en annuleringen op Amsterdam Airport Schiphol. Een storm valt onder een buitengewone omstandigheid. Passagiers hebben dan ook geen recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies, maar wel op verzorging.

Staking Franse luchtverkeersleiding heeft grote impact

Gisteren vond de tweede staking van de Franse luchtverkeersleiding van 2017 plaats. In Brest en Marseille legden de medewerkers van de verkeerstorens het werk neer waardoor er geen vluchten over het luchtruim konden vliegen. Ook bestemmingsverkeer was niet mogelijk. In totaal hadden 574 vluchten binnen Europa een vertraging van meer dan drie uur of werden deze geannuleerd vanwege de staking.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Staking Franse luchtverkeersleiding zorgt voor vertraging in Frans luchtruim
Volgende nieuwsitem
Ryanair annuleert honderden vluchten vanwege planningsproblemen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding